Instrumente pentru freelancer- Hootsuite

  • Public
By Administrator 3595 days ago

Dupa cum bine stiti deja, retelele sociale au o importanta majora, capitala, pentru un freelancer. In zilele noastre sunt inevitabile daca un liber profesionist isi doreste sa aiba o prezenta minima pe web.

Insa, cu atatea retele sociale care exista nu este intotdeauna usor sa le administrezi sau sa le stapanesti foarte usor. Nu intra in panica. Iti vorbim in acest articol despre un instrument care iti va facilita viata- este vorba despre Hootsuite.

Hootsuite este un instrument de Social Media Management. Este deci un instrument care te va ajuta sa iti centralizezi toate conturile de pe retelele sociale – Facebook, Twitter, intr-un singur loc, permitandu-ti de asemenea sa la administrezi pornind de la aceeasi interfata. Versiunea gratuita a instrumentului te va ajuta sa administrezi pana la 5 conturi simultan, deci este destul de bine. Daca vrei sa administrezi mai multe conturi, trebuie sa platesti o suma modica pe luna.

Hootsuite iti ofera si posibilitatea de a publica continut pe toate retelele sociale cu un singur click. Deci iti permite si sa castigi mai mult timp, un lucru care nu este deloc de neglijat. Deci daca ai un cont pe Facebook, unul pe Twitter si inca unul pe LinkedIn, si vrei sa le mentii « in viata » in mod regulat, Hootsuite este realmente de ajutor.

Hootsuite iti permite si sa « supraveghezi » mult mai usor deoarece ai la indemana toate retelele sociale si poti arunca o privire la tot ceea ce se intampla. Poti crea si taburi  cu un subiect sau un continut precis si aici pot sa apara si toate continuturile in raport cu un cuvant cheie pe care l-ai definit. Hootsuite te ajuta deci si sa urmaresti sau sa « supraveghezi » un client, un eveniment sau sa identifici o tendinta. Acest instrument iti ofera si posibilitatea de a crea niste coloane in care sa organizezi un flux. Vei vedea astfel lucrurile pe coloane, mai placut decat un flux intrerupt de informatii.

Acest instrument te ajuta si sa iti planifici publicatiile. Deci poate sa analizeze si sa spuna care este cel mai bun moment in care iti poti publica continutul, pentru ca acesta sa fie cunoscut de cat mai multe persoane cu putinta. Iti permite si sa anticipezi publicatiile atunci cand stii ca vei fi absent.

In fine, Hootsuite vine pentru freelanceri si cu un intrument de analiza foarte practic pentru a cunoaste care sunt statisticile pe Facebook sau Twitter. Iti permite si sa cunosti cu cine ai interactionat mai mult, etc. Poti urmari fara probleme cresterea numarului de followers, al tweeturilor tale, al retweeturilor… interesant pentru a urmari si analiza actiunile unui client.

Tu il folosesti?



Comments