Log in

Administrator

Politica de confidentialitate

  • Public
By Administrator 3246 days ago

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice DOTCOM IT PRO SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare informarea dumneavoastra cu privire la oportunitatile oferite de acest site. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a va anunta regulat despre acestea.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact webmaster@congrazie.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

 

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

SC DOTCOM IT PRO SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0007810.

Daca v-ati inscris pe site-ul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre oportunitatile oferite de site-ul nostru. Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul congrazie.ro va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa webmaster@congrazie.ro, in care sa specificati acest lucru.

Comments