Log in

Administrator

Question: Ce fel de joburi sau proiecte gasesti pe Congrazie.ro ?

Administrator
2896 days ago

Question: Ce fel de joburi sau proiecte gasesti pe Congrazie.ro ?
Tags

Pe site-ul nostru gasesti mai multe tipuri de Joburi, selectate din mai multe surse de pe Internet, sau postate in exclusivitate :

1. In sectiunea All Jobsgasesti proiecte postate in exclusivitate pe site de Angajatori. Poti licita gratuit un buget pentru care esti dispus sa realizezi proiectul.

2. In sectiunea Bookmarksgasesti proiecte preluate de pe Freelancer.com - cel mai mare site cu proiecte freelancer din lume. Este necesar sa urmati link-ul din anunt pentru a gasi proiectul pe Freelancer.com, dupa care va creati cont gratuit acolo si licitati bugetul pentru realizarea proiectului.

3. In sectiunea Bookmarks - in afara de proiecte ( Freelancer.com), gasesti si Joburi, adica oferte de angajare cu carte de munca, selectate de pe net din mai multe surse.

4. In sectiunea joburi.congrazie.ro am dezvoltat un motor de cautare, unde poti seta orasul si jobul cautat si obtii rezultate cu oferte de angajare de pe zeci de site-uri romanesti de joburi.

Bună ziua,

Mă poate lămuri cineva în legătură cu(este prima zi cănd accesez situl şi încerc să lucrez) modul de lucru:

- cum pot primi o lucrare de care să mă "ocup",

- cum se primesc banii,

- ce altceva mai trebuie să ştiu?

Neştiind cum pot intra, pe acest site, în posesia eventualelor răspunsuri, rog binevoitorii să-mi trimită răspunsurile la adresa emil.hadarag@yahoo.com!

Mulţumesc anticipat pentru răspunsuri! 

Veşnică recunoştinţă!

Numai BINE!

Hadarag Emil 2547 days ago