Log in

Administrator

Training pentru pregatirea Interviului - descopera secretele angajatorilor

  • Public
By Administrator 3296 days ago
Discount amount: 1 %
Valid from: 10 February, 2015
Valid until: 26 March, 2015 (Voucher expired)
Web address for use: http://t.co.ro/iwONHE

Salutare prietene,

Vrei sa faci o impresie buna la interviul pentru obtinerea locului de munca dorit, astfel încât sa-l poti obtine fara probleme?

Am o veste buna !

Ei bine, Cristian Fertea a pregatit pentru tine o serie de tips&tricks sub forma unui webinar(video training) pe care le poti folosi pentru a-ti mari sansele de obtinere a locului de munca visat !

Printre informatiile pe care le vei afla:

- cum sa eviti greselile frecvente in redactare CV-ului

- cum sa eviti greselile frecvente la interviu

- Ce sa nu spui in timpul unui interviu

...

si multe alte secrete din tabara angajatorilor.

Citeste mai multe, aici 

În aceste vremuri economice tulburi, cu greu iti poti permite sa fi un "cavaler" la interviul de angajare. Nu fi unul dintre cei care fac greselile frecvente si a rata astfel sanse importante de-a obtine job-ul dorit. Video Trainig-ul pe care ti-l recomand te va ajuta enorm sa eviti greselile critice astfel încât sa poti fi competitiv la orice interviu de anagajare.

Viziteaza chiar acum site-ul de mai jos si fi astfel cu un pas inaintea competitiei:

Ai fi surprins de frecventa greselilor critice pe care le fac oamenii in timpul interviului pentru un loc de munca, pierzand sansa de-a obtine locul de munca,chiar daca esti bine pregatit!

Acest video training iti va oferi secretele pe care angajatorii le urmaresc in timpul interviului si greselile pe care multi potentiali angajati le fac fara a realiza macar,fiind respinsi practic din start.

De ce nu accesezi chiar ACUM, Training-ul Special: "Lucruri importante la care se uita angajatorul si la care sa fi atent atunci când iti cauti un nou loc de munca." ?

Cu bine,

 

Comments