Maura Anghel

About me

Sunt jurnalist format sub antetul uneia dintre cele mai vechi publicaţii din Moldova. Este vorba despre cotidianul „Evenimentul Regional al Moldovei”, publicaţie fondată la Iaşi în 1893, a cărui apariţie a fost reluată la puţin timp după 1990.

Îmi plac poveştile despre oamenii frumoşi şi-mi plac lucrurile temeinic făcute, despre care vorbesc în presa scrisă şi în online. Îmi place să cunosc cât mai multe despre comunitatea în care trăiesc şi ale cărei poveşti le-am adunat în interviuri şi reportaje. Îmi plac tradiţiile şi călătoriile. Despre primele scriu cu drag, la vacanţe visez şi le creionez, deocamdată, din pixeli. Jobul perfect, cel de jurnalist de călători, încă mai aşteaptă, la fel ca şi campania de suflet, ca voluntar la UNICEF.

Folosind noţiuni preluate din jurnalism am dezvoltare un program de imagine şi PR, care te poate ajuta să îţi creionezi propriul brand fie că eşti companie sau persoană fizică. Imaginea contează mereu!

Ce-mi doresc? Să mă cunosc pe mine, să-i susţin pe cei din jur şi să văd lumea. Întreaga lume! Până atunci, slujesc comunitatea prin articole şi evenimente de imagine.