Ghostway Solutions

About me

Ghostway Solutions oferă servicii profesionale de web design, design grafic, optimizare seo și fotografie publicitară.

Compania noastră se numără printre puținele companii din România ce dezvoltă și implementează site-uri reactive.

Web Design

Având în vedere adoptarea rapidă de tablete si smartphone-uri — şi faptul că în prezent utilizatorii par să prefere citirea ştirilor direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă ne-a determinat să ne adaptăm acestei evoluții învățând noi tehnici de dezvoltare a aplicațiilor și site-urilor web, astfel încât experiența vizitatorilor site-urilor create de noi să fie îmbunătățită considerabil.

 

Design Grafic

Cu toate că trăim într-o eră a tehnologiei, o eră în care modul de relaționare cu oamenii a avansat foarte mult precum și promovarea unei companii sau a unui produs / serviciu de cele mai multe ori se face prin intermediul internetului, materialele pe suport printat sunt încă un strict necesar pentru orice companie ce își respectă clienții.

Fie că vorbim despre , de broșuri sau mape de prezentare, de foi cu antet pentru contractele ce le încheiați cu partenerii dvs. sau de afișe de promovare a unui serviciu sau produs, Ghostway Solutions vă oferă servicii de Design Grafic, calitate superioară la prețuri avantajoase.

Design-ul Grafic este realizat întâi manual de către design-eri cu experiență iar apoi este transformat cu ajutorul programelor de prelucrare grafică într-o machetă ce va fi prelucrată până la obținerea design-ului final, bun de tipar.

 

Fotografie Publicitară

Se tot spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte... perfect adevărat. Dovadă faptul că, dacă aveți o firmă ce oferă aranjamente florare de exemplu, clienții vă vor cere cu siguranță un catalog, un portofoliu sau chiar un pliant de prezentare.

Și nu o fac pentru a afla cât mai repede prețul serviciilor oferite ci pentru că vor să știe ce cumpără, iar fotografia din pliantul, catalogul sau portofoliul dumneavoastră face produsul mai real, tangibil, oferindu-le clineților dumneavoastră posibilitatea de a compara produsul vizionat cu dorințele sale atrăgându-l tot mai mult spre achiziționarea produsului vizat.

Pe lângă fotografia pulicitara, de produs, realizăm și fotografii în studio, portrete, fashion sau glamour în locația noastră sau în alte locații alese de client sau de comun acord.

Ghostway Solutions oferă servicii de fotografie publicitară, fotografie de produs, fotografie arhitecturală, fotografie corporate, fotografie culinară etc., oferind totodată și servicii de procesare a imaginii, retușuri și montaje foto, creare de slideshow animat pentru site-ul dvs. etc.

   Ședința foto se poate realiza atât la sediul clientului cât și în studioul nostru

   Fotografiile pot fi livrate pe CD, DVD şi (la cerere) sub forma de fotografii clasice, pe hârtie grafică.