Fărcaş Gelu Dănuţ

Localitatea
Domenii de interes
Hobby
Telefon: 0724450156

About me

Ce fac eu? Încerc să vă ajut să vindeţi mai mult.

Ce fac eu? Realizez website-uri de prezentare în Wordpress şi Joomla (nu fac magazine online) şi mă ocup de monitorizarea ş administrarea lor.

În plus, nici nu costă aşa mult.

În ultimul timp prefer să realizez website-uri de prezentare adaptate pentru vizionarea pe mobil (smartphone şi tabletă).

Am început să realizez o rețea de site-uri proprii, din care până acum fac parte: www.dezmembrariauto.biz și www.petrecericopii.eu.

De câţiva ani m-am ocupat şi de Google AdWords (publicitate plătită pe Google) pentru mai multe firme.

Pregătirea mea inginerească mă ajută să realizez nişte website-uri de prezentare bine structurate (Joomla, Wordpress), cu meniuri logice şi uşor de folosit, .

Un website de firmă trebuie să vândă.

Nu trebuie neapărat un website costisitor ca să vinzi, este (de multe ori) suficient un site de prezentare, care să facă să sune telefonul sau să vină lumea în magazin.

Cred că marea majoritate a website-urilor firmelor nu au fost gândite ca un agent de vânzări, ci ca un lucru inutil, dar care trebuie făcut şi "mângâie" orgoliul patronului.

Eu văd un website ca pe un telefon: dacă nu faci cunoscut numărul de telefon celor interesaţi sau nimeni nu este interesat de ce faci, poţi să ai cel mai modern aparat telefonic.

în schimb, dacă lumea îţi ştie numărul de telefon şi este interesată de ce faci, o să te sune.

Insist destul de mult pe viteza mare de încărcare, optimizarea on page, uşurinţa navigării în website şi încerc să răspund la acele întrebări pe care cred ca şi le pune un eventual client, încercând să limitez sau să elimin lucrurile inutile.

Detesc website-urile încărcate inutil şi greu de citit. Mi se par inutile.

Vedeţi mai multe pe website-ul meu.

În ultima perioadă mă interesează din ce în ce mai mult marketingul afiliat, încerc să învăţ cât mai mult în acest domeniu.

Vând domenii web. Detalii aici: www.farcasgelu.eu/domenii-web.