Ana-Maria Agiu

About me

Ma numesc Ana-Maria Agiu si activez de peste 10 ani in domeniul relatiilor publice, a copywritingului si a comunicarii. Pregatirea mea profesionala este axata pe domenii similare, din sfera stiintelor sociale, a jurnalismului, dar si a comunicarii si relatiilor publice propriu-zise, avand studii universitare si postuniversitare in acest sens. Totodata, in decursul timpului, talentul meu literar a fost recunoscut in cadrul unor concursuri si olimpiade nationale si internationale, la care am obtinut premiul I si diverse premii speciale. De asemenea, am initiat si coordonat o campanie de comunicare si responsabilizare sociala, care a obtinut premiul pentru cea mai buna campanie internationala de mediu in cadrul festivalului international al campaniilor de mediu din Romania.

Tototdata, am creat discursuri pentru oameni politice care au fost apreciate si preluate ca atare, fara modificari. Am scris articole de presa, in reviste prestigioase, cum ar fi Revista 22 sau interviuri pentru oameni politici, publicate in cotidiane de mare tiraj, cum ar fi Romania Libera sau Jurnalul national. Am colaborat cu diversi jurnalisti in realizarea strilor tv, radio sau presa scrisa/online. 

Imi place sa scriu si sa creez texte de orice fel, din variate domenii de activitate, pentru mine fiind o permanenta provocare in acest sens. De asemenea, pot lucra destul de rapid un text nou pe care il pot modifica conform unor noi cerinte, care pot varia de la context, profilul grupului-tinta sau mijlocul de comunicare ales prin care se va transmite acel mesaj.