Log in

Administrator

Bratarile personalizate cu poza copilului, un cadou inedit

  • Public
By Administrator 2489 days ago

Exista o moda noua in ce priveste stilul vestimentar si al bijuteriilor purtate de copii si parinti. Mai nou, sunt la moda bratarile personalizate care au poza copilului. Astfel de bratari gravate pot fi cadouri unice pentru un parinte, un bunic, un nas sau oricare om apropiat copilului.

Este o idee mult mai buna sa ai o asemenea amintire cu tine decat vechea poza din portofel la care te uiti grabit atunci cand cauti bani sa platesti cumparaturile de la magazin. O bratara este ceva mult mai special, iar de fiecare data cand o veti vedea la mana veti zambi cu mult drag pentru ca va veti aminti de un ingeras care va face viata mai fericita.

bratari personalizate gravate

Modelele deosebite de bratari din argint gravate sau bratari cu poza copilului reprezinta cadouri minunate pentru cei care locuiesc departe, fie in tara, fie peste hotare. Daca sotul pleaca la munca in alta tara pentru cateva luni, cu siguranta va aprecia un asemenea cadou care sa ii aminteasca mereu de copiii sai dragi.

De asemenea, daca locuiti in alta tara iar bunicii copiilor sunt in Romania, atunci se vor bucura sa ii simta alaturi oricand vad poza la mana lor. O poza pe care o purtati mereu este mult mai pretioasa decat un telefon pe care il dati.

Se spune ca Dumnezeu ne daruieste copii ca niste ingerasi care sa aiba grija de noi, intr-un fel. Asa ca, in loc sa purtati un talisman, o potcoava sau un trifoi cu patru foi, mai bine puneti poza copilului trimis ca o binecuvantare familiei si va veti simti mult mai protejat si binecuvantat. Iar daca preferati un alt tip de bratara, aveti de ales din foarte multe modele de bratari gravate.

Veti fi unic printre parintii care pun poze cu copiii lor pe Facebook. In loc sa le aratati altor persoane, mai bine bucurati-va dumneavoastra de chipul copiilor sau al nepotilor ori de cate ori va uitati la bratara pe care o aveti la mana.

Este un obiect de suflet si merita achizitionat pentru a va simti aproape de ei in orice moment. De asemenea, nu este o idee rea sa le daruiti copiilor bratari personalizate cu chipul dumneavoastra pentru ca ei sa nu se simta singuri si sa stie ca va ganditi mereu la ei, orice ar fi.

Acesta este un trend frumos care merita imbratisat de catre cei care au copii si vor sa aiba o poza cu acestia mereu. Este un mod mai special de a tine poze cu copiii mereu aproape. Deja cei care au poza copiilor pe telefon sau in portofel sunt demodati si lipsiti de inspiratie. Fiti unic si original, asa cum copiii dumneavoastra sunt unici si foarte speciali.

Comments