Log in

Administrator

Castiga bani din activitati online

  • Public
By Administrator 3406 days ago

Internetul este un domeniu usor accesibil, plin de oportunitati, de unde se pot obtine castiguri mai mici sau mai mari, in functie de talentul fiecaruia.

Daca vrei sa castigi niste bani in plus, cu ajutorul Internetului, cei de la Zerodesk.ro - Micro Joburi iti sugereaza cateva exemple, demne de luat in seama.

Una dintre cele mai profitabile afaceri pe Internet o reprezinta site-urile de vanzari online. In conditiile in care traim intr-o societate grabita, iar oamenii sunt foarte ocupati, cumparaturile online reprezinta o varianta eficienta si comoda. Daca nu iti permiti sa investesti intr-un stoc de marfa, sau nu poti sa operezi un portal serios care include solutii de procesare plati, livrari, etc. poti realiza un magazin online virtual afiliat Amazon. ( ex : www.huntersproshop.com);

Alte modalitati de castig pot veni din realizare site-uri simple la preturi foarte mici, Marketing Social in retele Facebook, twitter sau Google+ , vanzari Lucrari de Diploma, Micro Servicii la preturi accesibile.

Daca ai talent si te bazezi pe abilitatile tale poti sa te faci freelancer. Exista multe posibilitati de a furniza articole pentru site-uri, sa creezi site-uri sau sa fii un asistent virtual. Multinationalele cauta reprezentanti locali, care sa ii reprezinte online, asa ca urmareste ofertele.

Poti obtine un castig suplimentar daca iti faci un blog. Dar e bine sa te asiguri ca furnizezi continut de calitate si interesant pentru ca acesta sa devina popular. Cand vei avea multi vizitatori vei putea vinde spatiu de reclama sau scrie advertoriale pentru companii. ( ex: www.trenduri.info );

Vei avea un castig suplimentar la bugetul lunar, daca vei completa chestionare si sondaje pe Internet. Fa-ti cont pe site-urile care se ocupa cu asa ceva, dar sa stii ca e vorba de ceva care iti mananca mult timp.

O alta modalitate de a castiga bani online este sa scrii rezumate despre produse sau servicii. In functie de feedback-ul pe care il vei primi de la clienti, vor veni si banii.