Log in

Job seekers

Job seekers

Senior graphic designer la firma SC RAINFALL SRL / Job in marketing .ro

  • Public
By Dorel Oprisan 1852 days ago
http://www.jobinmarketing.ro/job/4390/senior-graphic-designer-at-sc-rainfall-srl/

Rainfall este o agenție premiată de design, web și marketing, cu un portofoliu de peste 300 de proiecte și mai mult de 100 de clienți din 14 țări diferite, specializată în strategii, brand management si comunicare.

Cautam un coleg plin de viata, creativ si adaptabil, designer pentru print, online si multimedia, cu experienta in ceea ce priveste productie publicitara. Vei lucra la proiecte care includ brand design si identitate vizuala, design pentru web, print design, design pentru produse, ambalaje si design pentru publicitate.

Cautam un creator de brand-uri, cu excelente abilitati de comunicare si cu o gandire „out of the box”. E de asemenea important sa ai capacitatea de a te descurca cu un volum mare de proiecte intr-un mediu axat pe termene-limita.

Indiferent daca ai fost freelancer sau ai fost membru unei echipe, trebuie sa ai:

- peste 4 ani de experienta
- experienta in brand management
- cunoasterea la nivel avansat  a programelor InDesign, Illustrator si Photoshop
- cunostinte de web design si capacitatea de a depana si modifica site-uri existente

Cel mai important, trebuie sa fii genial in ceea ce faci, iar abilitatile tale de design grafic sa iasa in evidenta impreuna cu abilitatile tale de a comunica conceptele pe care le-ai creat si a metodelor de implementare ale acestora.

Este necesar sa nu iti fie teama sa iti murdaresti mainile la munci de productie elementare precum crearea elementelor de signalistica sau organizarea diagramelor, a layout-urilor documentelor si intretinerea pozelor.

Cautam oameni care sunt pasionati de design, grafica, publicitate si branding. Vei beneficia de conditii de lucru impecabile, cu un salar foarte motivant. Daca in plus, esti si iubitor de Apple, trebuie sa stii ca lucram doar pe statii iMac.

Nu avem nevoie de CV. Trimite portfolio la jobs@rainfall.ro si te vom contacta.

Interesat de acest proiect freelance? Pentru a licita pentru acest proiect trebuie sa accesezi adresa de mai sus

Comments