Entrepreneur Of The Year

  • Public
By Administrator 3245 days ago

Intre 3 si 7 iunie, antreprenorul român câştigător la nivel naţional al titlului Entrepreneur Of The Year, Mircea Tudor, va concura pentru titlul World Entrepreneur Of The Year în finala competiţiei de la nivel mondial, ce se va desfăşura la Monte Carlo.

Mircea Tudor este cel mai renumit inventator român contemporan şi cel care şi-a propus să revoluţioneze industria de securitate la nivel mondial. MB Telecom este astăzi singurul IMM din lume care activează în domeniul tehnologiilor de scanare radioactivă şi singura companie din lume care a câştigat de două ori Marele Premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, în 2009 şi 2013.

 

Cea mai mare competiţie internaţională dedicată antreprenorilor – EY World Entrepreneur Of The Year™ – a ajuns la cea de a 15-a ediţie. Programul demarat de EY își propune recunoaşterea rezultatelor obţinute de antreprenorii cu afaceri de succes din întreaga lume. Este deja o tradiție, EY având o experiență de 28 de ani în organizarea competiţiei Entrepreneur Of The Year la nivel național în peste 60 de ţări. În fiecare an, câștigătorii Entrepreneur Of The Year din țările participate sunt invitaţi la Monte Carlo pentru a intra în cursa pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year™.Comments