Care este cea mai importanta calitate a unui freelancer?

  • Public
By Administrator 3568 days ago

 

Atunci cand lumea alege sa angajeze un freelancer, cei mai multi aleg unele persoane in care sa poate sa aiba incredere. Mai ales daca au trait deja o experinenta neplacuta in ceea ce priveste un parteneriat. Unii freelanceri iau unele misiuni sau proiecte, cer banii in avans si dispar de pe o zi pe alta.

Deci cea mai importanta calitate pentru un freelancer este integritatea. Un freelancer integru este cel care incearca sa dea ceea ce are el mai bun pentru clientii lui, acesta nu isi abandoneaza clientii, nici proiectele si este cel mai cinstit.

Si atunci cand primesc unele candidaturi, potentialii clienti verifica unele profile de pe retelele sociale de exemplu. Daca vad ca aici un freelancer nu stie numai sa critice sau ca ii place sa atace cu siguranta ca nu vor accepta o asemenea candidatura. Aceste lucruri spun multe despre starea de spirit a unei persoane. Dar daca este vorba despre o logica atunci cand vine vorba despre partajare, de critica constructiva sau de imbogatire constructiva, acestia vor fi interesati cu siguranta.

Iata insa care sunt cele trei avantaje ale unui freelancer integru.

1. Vei dezvolta unele relatii de incredere. Daca ai obiceiul sa spui mereu adevarul, clientii isi vor da seama repede de acest lucru si vei deveni repede extrem de apreciat. Din momentul in care potentialii clienti sau clientii isi dau seama ca pot avea incredere in tine, viata ta de freelancer va deveni mult mai usoara:

-         un client care are incredere in tine te va putea plati pentru fiecare zi de lucru fara sa trebuiasca sa verifice daca ai lucrat cu adevarat.

-         un client care are incredere in tine nu se va intreba daca ai subestimat numarul de zile pentru un proiect.

2. Clientii vin inspre tine si te recomanda. Atunci cand esti un freelancer integru clientii vor veni inspre tine de indata ce vor avea nevoi noi. Deci este un lucru foarte bun. Si daca un client cunoaste un liber profesionist foarte bun si foarte cinstit, cu siguranta ca il vor recomanda si pe mai departe. Clientii tai sau vechii colaboratori te vor putea recomanda cu toata increderea si seninatatea.

3. Vei evita foarte multe probleme.

Si cum ramane cu compentele in toate astea? Poate ca iti spui ca cele mai importante raman competentele. Bineinteles ca sunt importante. Dar pentru clienti integritatea este cea mai importanta. Si acest lucru este la fel de important pentru www.congrazie.ro . O retea si o platforma excelenta cu o foarte buna intelegere intre freelanceri si clienti.Comments