Internetul si activitatea de freelancer

  • Public
By Administrator 2366 days ago

Visezi sa lucrezi de acasa? Sa spui Adio patronului, rutinei, pierderii de timp, aglomeratiei din mijlocele de transport, presiunii ierarhice? Ideea de a demara o activitate independenta, de a deveni freelancer ti-a trecut si tie cu siguranta prin minte.

Peste 60% dintre romani se declara nemultimiti de locul lor actual de munca. Nu e de mirare atunci ca sunt din ce in ce mai numerosi acei care aspira la altceva, care demareaza propria lor activitate independenta. Cui nu i-ar placea sa fie freelancer, adica:

  • Sa desfasoare o activitate lucrativa pe care el a ales-o;
  • Sa desfasoare o activitate care ii permite sa-si faca propriul program;

In ziua de azi, Internetul face posibila desfasurarea activitatii de freelancer. Ai auzit probabil vorbindu-se de freelanceri fotografi, freelanceri informaticieni, de graficieni web, de reprezentanti farmaceutici sau cercetatori stiintifici. Ei bine, aproape toate meseriile se pot practica tip freelance.

Internetul a amplificat activitatea de freelancing. De ce? Pur si simplu pentru ca pe Internt singurele limite sunt ambitia si imaginatia ta. Oricare ar fi domeniul in care iti desfasori activitatea, Internetul iti ofera acces in permanenta la o piata de miliarde de consumatori. Rentabilitatea este astfel asigurata. Totul este posibil. Traducerile de exemplu iti pot deschide calea spre piata din strainatate.

Scris, fotografie, grafica, arhitectura, editare...sunt doar cateva din domeniile cautate. Nu iti va fi deloc greu sa pui mana pe un contract bunicel. Posibilitatile activitatilor rentabile sunt infinite. Internetul te ajuta enorm in proiectele tale.

Majoritatea freelancerilor isi incep activitatea in regim part-time, pentru a-si asigura securitatea financiara si profesionala. Rezultat: lansandu-te ca freelancer riscurile sunt 0.

Gata cu orele petrecute la telefon in incercarea de a pune mana pe un contract. Totul este sa bati la usa potrivita sau mai degraba... sa dai click in locul potrivit.

 

Site-urile noastre freelancing:

Microjoburi freelancer zerodesk.ro

Comunitate foto pixl.ro Comments