Cum iti primesti banii ca freelancer? Metode sigure

  • Public
By Administrator 3808 days ago

Dupa o pauza  de o saptamana din motive strict medicale  reluam seria zilnica de articole despre freelancing. Ca freelancer trebuie sa iti incasezi banii? Este intrebarea care iti sta in minte inca de la inceput.

Fie ca alegi clientul din Romania, fie ca alegi clientul din strainatate, modalitatatile de incasare a banilor sunt multe si oricare ai alege banii vor venii la tine doar ca trebuie sa alegi varianta care ti se potriveste. Puteti sa incasati banii astfel:

1. Paypal- va faceti cont, banii va sunt virati in contul virtual si dupa 3-4 zile  pe card. Trebuie sa va confirmati cardul intai. Este o metoda ok. Se percepe un mic comision la transferul banilor pe card. Si platile vi se pot face in euro, dolari.

2. Direct in contul bancar asta daca nu aveti proiectul de pe un site care implica plata prin platforma.

3. In contul platformei (elance nu permite decat plata prin platforma de lucru ) si de acolo transferarea pe paypal, contul bancar sau pe moneybooker. Practic nu trebuie decat sa adaugi metoda de plata in contul respectiv.

Ce am testat si recomand: moneybooker pentru ca am card atasat la el (da, iti trimite un mastercard acasa care merge sa scoti banii de la orice banca din romania) un card in euro  pe care il vei primi la adresa pe care o indici. Paypal am testat mai ales pentru ca eu fac si plati online cu paypal si varianta cu direct in contul bancar. Sunt metodele cele mai  bune si cele mai utilizate pentru incasarea banilor. 

Ne citim maine!



Comments