Cum te promovezi ca freelancer ?

  • Public
By Administrator 3855 days ago

Freelancingul nu este pentru oricine. Freelancingul nu inseamna stat cu laptopul in varful patului si sa astepti sa te caute potentialii clienti. Freelancingul uneori nu inseama munca de patru ore si atata.

Freelancingul inseamna responsabilitate, munca ( mai multa decat la un job de 8 ore), organizare si mai ales implicare. Nu poti avea proiecte de munca stand si asteptand sa te caute potentialii clienti ci trebuie tu sa faci primul pas. Pui anunturi, intri pe siteurile de freelancing ( care sunt destul de multe si sunt platforme bune menite sa iti dea de munca), te promovezi.

Primul pas spre promovarea ta ca freelancer este sa iti faci un blog sau site. Fie ca alegi o platforma free sau iti iei un domeniu .com, .ro, .net (de preferat domeniu propriu) incepi sa scrii despre ceea ce stii sa faci. Scrii despre tine si cum muncesti, scrii sfaturi din domeniul in care lucrezi , scrii orice, dar scrii. Lumea trebuie sa afle de tine.

Conturile pe social media sunt foarte importante. Acolo te poti promova cel mai bine lumea  trebuie  sa afle ceea ce stii tu sa faci.

Siteul de microjoburi zerodesk te ajuta sa te promovezi, iar ca freelancer poti posta microjoburi si poti posta anunturi cu activitatea ta.

Ca freelancer trebuie sa stii sa te promovezi, sa incepi sa faci asta din secunda in care te decizi sa fi freelancer. Secretul freelancingului sta in promovare.Comments