De ce este important continutul unui site?

  • Public
By Administrator 3857 days ago

Ce scrii intr-un site/ blog poate fi "pasaportul "tau pentru o indexare Google rapida si foarte buna. Continutul unui site este foarte important, fiecare text conteaza, mai ales cum este redactat in ceea ce priveste continutul. Pe langa gramatica care trebuie sa fie impecabila mai trebuie sa aiba inserate si cuvinte cheie. Continutul siteului trebuie sa fie bine structurat, sa aiba introducere, cuprins, si incheiere, iar titlu sa fie scurt, concis si la obiect.

Cum stiu care sunt cuvintele cheie?

Ai subiectul, iar subiectul intotdeauna este un cuvant cheie. Cuvant cheie in titlu, in introducere, cuprins si in incheiere. Despre orice ai scrie un articol trebuie sa te gandesti ca frazele trebuie sa contina cuvintele cheie astfel incat sa fie optimizat seo.

Pe langa calitatea textului si gramatica perfecta trebuie sa tinem cont si de regulile seo pentru ca un text sa fie bun.

Ca scriitor freelancer poti sa faci bani buni scriind articole, inclusiv pe congrazie.ro gasesti joburi de writter cum ar spre exemplu acest job.Comments