Log in

Dorel Oprisan

Patru metode de a face bani online

  • Public
By Dorel Oprisan 3848 days ago Comments (1)

1. Blogging-ul
In acest domeniu, bloggeri scriu despre anumite subiecte de care sunt pasionati. Unii scriu comentarii despre mancaruri si restaurante si sunt cunoscuti ca bloggeri ai alimentelor, altii despre gadgeturi si tehnologii IT, fiecare ce stie mai bine. Bloggerii alimentelor ajung de multe ori sa primeasca mese gratuite cu cheltuieli de deplasare platite si renumerare pentru articolele de prezentare a unor restaurante. Cea mai grea parte in a fi blogger este atragerea de vizitatori pe blog. Odata construita o lista de urmaritori restul este floare la ureche, scri cum si ce sti mai bine si acestia iti vor vizita si citi zilnic articolele. Cei mai pasionati, chiar vor astepta cu nerabdare publicarea de noi articole.  Bloggerii acumuleaza castiguri si din publicitatea online prezenta pe blog-ul lor. La fiecare click pe o reclama, blogger-ului ii revine o suma de bani. Sunt bloggeri care scriu carti electronice pe diverse teme, acestea urmand a fi vandute prin intermediul blog-ului personal. De aceea blogging-ul este una dintre cele mai bune variante de a face bani online.

2. Dezvoltatori si evaluatori de jocuri.
In prezent, industria de jocuri este evaluata la miliarde de dolari, si jocuri continua sa apara in fiecare zi. Inutil sa spun, aceasta industrie are nevoie de dezvoltatori si testeri care sa gaseasca bug-rile care sunt in joc, astfel ca jocul sa fie cat mai perfect posibil inainte de lansarea pe piata. Acest tip de job este unul perfect pentru vantorii de locuri de munca cu pasiune pentru jocurile video. Sa joci un joc inainte de a fi lansat pe piata si sa fi platit pentru asta, bani si placere intr-un singur loc, poate fi considerata o foarte buna sursa de a face bani online.

3.Marketingul afiliat.
Este un fel de punte on-line intre vanzatori si cumparatori. Este de fapt realizarea de publicitate a unui produs realizat de alta companie pe site-urile proprii. De fiecare data cand o persoana face o achizitie prin intermediul acestui link, advertiser-ul primeste un comision din valoarea produsului sau serviciului. La fel ca in cazul blogging-ului partea cea mai grea este aceea de a atrage vizitatori pe site. Generarea de trafic si gasirea de companii dispuse sa ofere aceste comisioane este partea la care trebuie lucrat in aceste cazuri. Dupa aceea, restul e usor, iar merketing-ul afiliat va genera un profit pasiv. Acest lucru adauga marketing-ul afiliat pe lista celor mai bune metode de a face bani online. Un exemplu este afilierea pentru a promova o cura de slabire.

4. Drop shipping-ul
Sau altfel spus vanzarea de produse pe care nu le detii la un pret mai mare decat cel pe care ti-l ofera producatorul sau detinatorul acestora. Pentru aceasta creezi un magazin online cu aceste produse unde oferi toate detalii si caracteristicile produselor respective. In momentul realizarii unei achizitii incasezi contavaloarea produsului, contactezi furnizorul, platesti acestuia pretul de drop shipping, iar acesta va expedia produsul direct clientului tau. Veniturile sunt constituite din diferenta dintre pretul produselor de pe site-ul tau si pretul acestora pe site-ul furnizorului. Deci avem inca o metoda eficienta de a obtine bani online.

Aceste metode nu sunt sigurele, urmariti-ne in continuare pentru a descoperii metoda care vi se potriveste cel mai bine. Alte idei pentru a face bani online, gasiti si pe fiverr-ul romanesc www.zerodesk.ro.Comments

  • Geo 3820 days ago

    daca imi dai si mie un exemplu de firma care au nevoie de Dezvoltatori si evaluatori de jocuri sa ma anunti ok ca e foarte greu sa gasesti asa ceva foarte greu zic deoarece in Romania nu sunt multe firme mari de jocuri care isi permit si testeri ...