Log in

Administrator

Reduceri de pana la 2000 ron aparate foto Nikon

  • Public
By Administrator 4125 days ago
Discount amount: 10 %
Valid from: 31 March, 2013
Valid until: 29 April, 2013 (Voucher expired)
Web address for use: http://www.Photosetup.ro

Voucher Discount New On-line Client Voucher-ul de discount New-Client reprezinta o formabonificatie acordata clietilor noi, la prima cumparatura on-line din magazinulwww.photosetup.ro, in perioada 1 octombrie -31 decembrie 2012.

CODUL de discount este: new-client-2012 Voucher-ul se acorda la prima cumparatura on-line doar in conditiile mentionate mai josConditii de utilizareVoucher-ul se poate utilizadoar la produse care nu sunt implicate in alte tipuri de promoti de tipul: cu pret redus, inpromotii de produse cu alte produse cadousau la alte tipuri de discount-uri de utilizatorMembership, discount-urile nefiind cumulative. Voucher-ul este valid la prima achizitie on-line, dupa care clientii primesc statut Memebrship Clientii Photosetup cu statut Membership , cu discount de utilizator permanent, nu mai pot utiliza acest Voucher, la achizitiileproduselorVoucher-ul este valabil in perioada mentionata.

Voucher-ul nu se poate utiliza retroactiv. Se aplica in primul pas in Cosul de cumparaturi, in spatiul dedicat, la prima cumparatura on-line (vezi Instructuni de utilizaremai jos) Statut MEMBERSHIP DISCOUNT CLIENT: Clientii sau partenerii Photosetupprimesc statut de Membership cu discount-uri permanente. Acest lucru face parte din programul de Fidelizare clienti . Alte info utile: Instructiuni de utilizare Voucher: Voucher-ul are un cod de identificare valid (vezi cod mai sus)

In Pasul 1 din Cos, in spatiul specificat Cod Voucher, introduci codul mentionat, apoi apesi Valideaza Cod Comanda ta va fi recalculata conform cu valoarea voucherului in conditiile de utilizare specificate mai sus. Urmezi pasii de finalizare a comenzii.

Acord de utilizare: Prin utilizarea Voucher-ului, Cumparatorul isi declara acordul implicit fata de Conditiile de utilizare Voucher, mentionate mai sus. Photosetup este o marca inregistrata SC Simus Trading SRL. Photosetup.ro este un magazin operat de catre S.C. Simus Trading SRL si isi rezerva dreptul de a modifica conditiile fara o instiintare prealabila.