Log in

Administrator

CURS ACREDITAT ANC – MANAGER DE PROIECT, WEEKEND, BUCUREȘTI

  • Public
By Administrator 3847 days ago
Discount amount: 400 RON
Valid from: 31 July, 2013
Valid until: 30 August, 2013 (Voucher expired)

Extreme Training este un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte implementarea unui proiect cu finanţare europeană. Pentru a fi bun, învaţă de la cei mai buni.

Participând la acest curs vei putea învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul precum şi ‘tips & tricks’ pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţarii experienţiale, astfel încât 70% din timp va fi alocat aplicaţiilor, partea practica a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilării de cunoştinte. Lucrul în echipă va sta la baza acestor aplicaţii, cursanţii vor fi grupaţi în echipe care vor lucra împreună pe intreaga durata a cursului, la elaborarea unui proiect.

Cursul “Manager proiect” este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului).

Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Manager proiect (cod COR 242101, cod COR vechi 241919). Obtinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Manager Proiect.

OPTIUNI DISPONIBLE PENTRU ACEST CURS
Oraș
Tip curs Perioadă
București Intensiv  
Weekend 28-29 septembrie si 5-6 octombrie 2013
Cluj-Napoca Intensiv  
Timișoara Intensiv  
Brasov Intensiv  

 

 

 

 

 

 

 

Localitate desfăşurare: Bucureşti

Programul desfăşurării cursului: (28, 29 septembrie si 5, 6 octombrie)

28, 29 septembrie orele 9.00-17.00

5 octombrie : orele 9.00-17.00

6 octombrie - orele 9.00-14.00 – examen acreditare CNFPA – probă teoretică şi probă practică

 

Abilităţi dobândite:

  • Dezvoltarea abilităţilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
  • Dezvoltarea abilităţii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect şi de a o încadra într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale
  • Creşterea performanţelor în domeniul managementului de proiect prin capacitate sporită de a răspunde în timp optim provocărilor apărute pe parcursul implementarii proiectului
  • Creşterea capacităţii de a înţelege şi de a răspunde cerinţelor clientului / beneficiarilor proiectului
  • Familiarizarea cu lucrul în echipă si lucrul sub presiunea timpului
  • Dezvoltarea de abilităţi necesare evaluarii şi monitorizării unui proiect
  • Utilizarea/completarea corectă a a documentelor necesare accesării fondurilor structurale
  • Imbunătăţirea abilităţilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
  • Imbunătăţirea capacităţii de gestionare a relaţiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relaţiei cu Finanţatorul, îmbunătăţirea capacităţii de monitorizare şi evaluare a proiectelor şi, implicit, creşterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului.

 

Cui se adresează cursul?

 

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunoţtinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Se vor folosi ca studii de caz diverse proiecte care au obţinut finanţare şi ale căror rezultate au fost pe măsura aşteptărilor.

Comments