Anca Spiridon

About me

Când ideile tale își croiesc drum prin lume, în căutarea celor mai izbutite cuvinte care să le exprime

 

Începe o activitate bazată pe creativitate și profesionalism – operativitate și precizie în documentare, scriere originală, adaptare la cerințe, redactare și tehnoredactare.

Am început să iau în serios treaba cu scrisul cu aproape zece ani în urmă. Era și cazul pentru că sunt licențiată în jurnalism. De atunci am scris pentru diferite publicații (print și online), am dezvoltat proiecte personale și am contribuit creativ la proiectele altora.

Ca jucător de echipă m-am sincronizat foarte bine cu profesioniști din alte organizații mai mici sau mai mari precum: Empire Film, Disney România, Panini Group.

În timp, alături de articole, interviuri cu specific jurnalistic, au devenit titulare în echipa textelor scrise sau redactate de mine și alte materiale, de la scrisori formale, buletine informative, până la advertoriale, conținut pentru reclame la diferite produse și servicii, contribuții la evenimente și campanii de marketing, comunicate de presă, corecturi, reformulări „atractive” de titluri, asistență pentru alți autori.

De la scrierea/crearea textului la redactarea și apoi la tehnoredactarea acestuia nu a fost decât un pas, iar în prezent vă propun următoarele servicii:

  • scriere de articole (publicații print sau online);

Tematică preferată: timp liber, familie, tineri, copii, stil de viață, educație. Cu alte cuvinte pot scrie despre locuri interesante de vizitat, evenimente, proiecte, recomandări de carte și film, muzică, sport etc. Sunt și alte sugestii? Ar fi interesant și pentru mine. Împreună putem încerca.

  • corectură pe text (articole, cărți, alte lucrări);
  • redactare text (articole, cărți, alte lucrări);
  • tehnoredactare (articole, cărți, alte lucrări).

Gata de start? Putem comunica referitor la proiecte, solicitări de servicii, ofertă de preț pe adresa de email: spiridonanca16@gmail.com.

CV-ul meu precum și materiale care îmi recomandă activitatea sunt disponibile în categoriile Portfolio și Files.