Silvia Radan

About me

Buna!

Eu sint Silvia, ziarista, redactora, traducatoare si scriitoare de diverse materiale si articole, cu peste 20 de ani experienta. Am scris si editat articole, si am facut si fotografie pentru BBC, The Telegraph, Romania Libera, Mediafax, Khaleej Times (ziar national din Emiratele Arabe Unite), Friday Magazin (revista culturala din Emiratele Arabe Unite) si Times Out Dubai, printre altele.

De asemenea, am lucrat cu firme guvernamentale si private ofering servicii de copywriting/content writing, editare si consultanta media, firme ca APCO Worldwide (agentie internationala de comunicare si consultanta media), Masdar (compania de energie eoliana din Emiratele Arabe Unite), Departamentul de Cultura si Turism din Emiratele Arabe Unite etc.

Tot in Emirate, unde am petrecut ultimii 11 ani, am scris capitolul de istorie al cartii "Time to Shine", o carte-album despre Emiratele Arabe Unite, dar si un eseu despre comunicarea vizuala pentru "20", o antologie publicata de Higher Colleges of Technology, continind eseuri scrise de laureati Nobel, academicieni, scriitori si lideri politici mondiali. 

Dupa experienta castigata in Bosnia, Anglia, Uzbekistan si Emirate, am revenit recent in Romania, unde continui sa lucrez ca freelancer.

M-am specializat in special pe domeniile de cultura, traditii, turism, mediu inconjurator si energie eoliana, dar si de educatie, sanatate, imobiliare si dezvoltare urbana.

Scriu, cu usurinta, in orice stil si despre orice subiect este nevoie.

Astept, cu mult interes, sa lucrez pentru proiectul dvs.