Cristina Turtoi

About me

Mai bine de 20 de ani experienţă în departamente comerciale (import-export, achiziţii, logistică) ale mai multor companii, pasionată de traduceri (deţin certificat de traducător din engleză în romană, pe domeniul economic, şi am 4 ani experienţă în traduceri tehnice şi comerciale) şi de educaţie (termin un master de Formare Formatori la Universitatea din Bucureşti/Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei).

1. V-aţi dorit ca manualele tehnice pentru produsele pe care le vindeţi să fie traduse astfel încât să fie înţelese şi de clienţi? Să fie adaptate topicii limbii romane, să fie interpretate, nu doar traduse?

2. V-a frapat că majoritatea cursurilor pentru agenţii de vânzări conţin doar tehnici de manipulare a clienţilor şi prea puţin despre "bucătăria" întocmirii unei oferte? Or o ofertă bine întocmită, o comandă bine negociată, ne scutesc de multă bătaie de cap pe viitor. 

Aş dori să acopăr tocmai această piaţă, să îmbin cunoştinţele acumulate in ultimii 20 şi ceva de ani cu pasiunea pentru predat şi să ofer celor interesaţi cursuri personalizate. 

GRATIS - analiza de nevoi.

Idei de cursuri:

- cererea de ofertă, oferta, comanda, contractul - întocmire, negociere, "şopârle"

- condiţii de plată şi verificarea bonităţii firmelor

- transporturi - categorii, condiţii INCOTERMS

- vamă şi livrari intracomunitare - noţiuni, INTRASTAT

etc.