Log in

Administrator

  • News
  • Administrator
  • DACA ESTI DIN ZONA CRANGASI GIULESTI, CUM ALEGI SA COMANZI O PIZZA ?

DACA ESTI DIN ZONA CRANGASI GIULESTI, CUM ALEGI SA COMANZI O PIZZA ?

  • Public
By Administrator 1792 days ago

Pizza este o varianta de mâncare la domiciliu destul de populara in Bucuresti. De curand s-a deschis o pizzerie noua in Crangasi care le bate pe toate. E ușor de mâncat, e gustoasa, are ingrediente proaspete și se poate livra rapid la orice ora. Daca te apuci să faci o pizza acasă iti ia destul de mult timp, îndemânare și ingredientele pe care vrei sa le adaugi poate nu le găsești peste tot, sau nu poti sa cumperi cantitati mai mici, care sa-ti ajunga pentru o pizza, doua.

Blatul este potrivit, iar aspectul final parca e desprins din pozele pe care le vezi in reviste.

De asta cred, ca in loc să te chinui mai mult timp și să nu reușești să faci o pizza cum trebuie, mai bine poți comanda pizza de la Pizzeria Mamma Mia Crangasi Giulesti (cu livrare in Sector 1 si Sector 6).

La data cand scriu articolul sunt foarte multe pizzerii care se ocupă de livrarea de pizza, coapta la cuptor cu lemne, sau la cuptor electric, așa că s-ar putea să îți fie cam greu să o alegi.  Cea mai bună din cartier, dupa opinia mea, este pizzeria Mamma Mia care o coace la cuptor cu lemne. Va recomand, câteva aspecte de care puteti sa ţineti seama atunci când vreti să faceti o comandă de pizza cu livrare la domiciliu.

La ce să fii atent când comanzi pizza?

Unul dintre ele – și poate cel mai important când cauți servicii de pizza delivery in Bucuresti de calitate – este timpul de livrare prezentat de pizzeria respectiva.

Cu cât timpul de livrare este mai mic ( 40 min – 60 min), cu atât pizza primita va fi mai proaspata, calda si va putea fi savurata în condiții mai bune.

Sunt multe pizzerii de prestigiu careiti prezinta un timp de livrare de 90-120min. O pizza servita dupa 120 min nu cred ca mai are premisele de a fi considerata o pizza buna.

Din cauza aceasta eu recomand sa apelati la pizzeriile mai mici, cele de cartier, care isi dau mai mult silinta in ceea ce priveste calitatea, ingredientele si timpul de livrare.

Un alt aspect important de care ar trebui să ții cont când vrei sa comanzi pizza cu livrare la domiciliu in Crangasi Giulesti, este cel legat de diversitatea ofertelor. Este important să ai de unde alege, adica sa poti comanda pe langa pizza o bautura racoritoare rece, un desert, o focacia sau sa poti comanda si meniuri office si salate.

Și dacă vorbim de preţuri ele trebuie să fie cât mai corelate cu calitatea si serviciile oferite de pizzerie. Poate veți comanda la o firmă care face o pizza bună Bucureşti, dar are preturi mari, dar cel mai bine este sa alegeti o pizzerie care are pizza buna si preturi mici la toate sortimentele din meniu.

Mai conteaza si ofertele la pizza care sunt oferite de pizzerie pentru clienti. Ofertele de genul pizza 1 cu 1 gratis, pizza 2 cu 1 gratis, pizza 3 cu 1 gratis sau pizza family sunt cele mai apreciate de clienti.

In zona de criterii folosite în alegerea pizzeriei de la care comandam o pizza in Crangasi Giulesti mai putem adăuga și profesionalismul personalului de acolo, daca au sau nu un chef cu experienta, review-urile oferite de clienți, cât de mult le-a placut pizza livrata, modul în care li se preiau comenzile si se oferta informatii despre pizza, etc.

Pizza de la Mamma Mia Crangasi se livreaza prompt, pizza este excelenta și gustul te va cuceri  garantat

Pizzeria Mamma Mia face livrari in Crangasi, Giulesti, Grozavesti, Calea Grivitei, Calea Victoriei, Iuliu Maniu  si se incadreaza fără nici un fel de problema la toate criteriile metionate mai sus, oferind livrare prompta la domiciliu in intervalul 10-23, de luni până duminica.

Comenzile se plasează rapid telefonic sau pe site-ul optimizat pentru mobil, iar orice comandă din facuta pe site primeste instant o estimare a timpului de livrare. Clientii fideli primesc tot felul de bonus-uri, cum ar fi: deserturi, pizza gratis sau alte discount-uri.

Ingredientele utilizate de pizzeria Mamma Mia sunt proaspete, iar gramajele sunt respectate la fiecare pizza preparata, garantat. Dimensiunile variaza de la 28 cm până la 40 cm, si sunt potrivite atat pentru o masă în doi, pentru o familie sau pentru o onomastica serbata cu prietenii.

Pizzeria Mamma Mia livrează și paste, salate si alte preparate pentru meniuri office, băuturi racoritoare, deserturi, fiecare dintre aceste sunt livrate calde de fiecare dată și au un gust deosebit pentru o masă servita la dimiciliu pur si simplu perfecta.

 

Va invitam sa descoperiti Pizzeria Mamma Bucuresti si siteul lor www.mammamiapizzeria.ro