Log in

Administrator

  • News
  • Administrator
  • Asociatia Nationala a Recrutorilor anunta lansarea platformei de joburi anrjobs.ro

Asociatia Nationala a Recrutorilor anunta lansarea platformei de joburi anrjobs.ro

  • Public
By Administrator 4022 days ago

In continuarea actiunilor de sprijinire a insertiei absolventilor de studii superioare pe piata fortei de munca din Romania, Asociatia Nationala a Recrutorilor lanseaza o platforma de joburi dedicata persoanelor cu potential ridicat.

Posteaza GRATUIT si NELIMITAT anunturi de angajare. www.anrjobs.ro.

Anrjobs.ro felicita si sustine companiile care cred in capacitatea de dezvoltare profesionala a persoanelor cu studii superioare din Romania! Companiile pot sa posteze GRATUIT si NELIMITAT anunturi de angajare pentru tinerii cu inalte performante.

Ce aduce nou aceasta platforma?

- Promoveaza persoanele licentiate in diverse domenii, cu inalte performante, confirmate de rezultatele scolare si activitati/proiecte derulate in ONG-uri, voluntariate, s.a.;

- Permite construirea unui portofoliu al candidatului, dincolo de CV, aplicantii putand atasa diplome de atestare a competentelor, scrisori de recomandare, etc., care sa permita o mai buna cunoastere si evaluare a potentialului fata de angajator. Acestea vor fi accesibile angajatorului doar cu acordul candidatului;

- Siguranta si securitatea deplina a datelor in relatia angajator – candidat, accesul la date personale de contact facandu-se pe baza de solicitare si acceptare a unei invitatii de conectare.

Cum te poti alatura platformei noastre? E simplu:

- Creeaza-ti un cont personal, completeaza formularul de cunoastere, ataseaza orice alte documente care te promoveaza si iti confirma valoarea si potentialul, urmareste anunturile de angajare si aplica la cele care sunt de interes.

 

 Te asteptam pe:  www.anrjobs.ro

Comments