Despre modul în care vremea afectează restaurantele

  • Public
By Administrator 1586 days ago

În acest articol veți afla de ce și ce ar trebui să faceți în acest caz.

Vremea are o influenta clara asupra restaurantelor. Peste 90 la sută dintre proprietarii de restaurante sunt de acord că schimbările meteorologice afectează traficul și vânzările pietonale, desigur. Aveți de gând să deschideți un restaurant? Poate că conduci un restaurant și vrei sa stii. Ei bine, este important să înveți lucruri care îți pot distruge afacerea înainte de a sărbători chiar prima aniversare. Potrivit Journal of Food Service Business Research, vremea joacă un rol crucial în dispozitia si starea mentala oamenilor.

Condițiile meteo diferite și fluctuațiile sezoniere determină urmatoarele:
• Dacă restaurantele sunt pline de consumatori sau sunt doar o mână de clienți.
• Conditiile meteo influenteaza ce comandă consumatorii din meniu.
• Prețurile pentru alimente și băuturi diferite.
Înțelegerea diferitelor condiții meteorologice și a impactului acestora asupra restaurantelor este desigur singura modalitate sigură de a conduce cu succes un restaurant.
Vremea afectează recenziile și evaluările restaurantelor

Recenziile clienților sunt esențiale la toate locurile de prânz. Ele arată nu numai că restaurantul oferă servicii excelente, dar și că poate convinge consumatorii noi să aleagă un restaurant. Mulți ar prefera să meargă la un restaurant de top, care nu face promisiuni decât să selecteze un restaurant prost evaluat, care oferă o multime de promisiuni.
Sentimentul clienților joacă un rol crucial în evaluarea și evaluarea restaurantelor.
Știați că vremea rea distruge starea de spirit a consumatorilor?
Când vremea este bună, clienții se concentrează mai mult pe ambianță, facilități, mâncare și calitatea serviciilor pe care le primesc. Restaurantele primesc recenzii bune când vremea este bună. Sensul invers este adevărat și el.
Schimbarea cererii odată cu schimbarea vremii

Știați că multe persoane iau în considerare prognoza meteo atunci când planifică călătoriile și mâncarea?

Proprietarii de restaurante ar trebui să fie întotdeauna cu un pas înaintea clienților. Aflați despre modificările meteorologice așteptate. De asemenea, fiți foarte familiarizați cu modelele de sezon din locația dvs. Comportamentul și cererea oamenilor se schimbă în funcție de vreme. Este greu de determinat modul în care vremea afectează elementele individuale din meniu, dar faptul este că unele elemente sunt mai afectate decât altele.
„Cum să alegi restaurantele din zonele turistice?”

Condițiile meteo diferite și efectele lor asupra gastronomiei

Ploaie

Ce credeți, ce se întâmplă când ploaia cade de dimineață până seara?
Ai ghicit bine. Nimeni nu și-ar dori să meargă pe ploaie doar pentru a-și lua masa preferată. Mulți ar prefera să stea în interior și să aștepte ziua când vremea este favorabilă. În plus, oamenii nu sunt gata să conducă atunci când se toarnă foarte mult. Ei bine, ploaia duce cu siguranță la scăderea vânzărilor în toate restaurantele. Dar, cu toate acestea, livrarile la domiciliu vor creste proportional.
Totuși, acest lucru depinde de locația restaurantului. Cei care sunt ușor accesibili obțin mai multe vânzări decât cei care se află în zone cu drumuri proaste. Dar, în general, vânzările scad atunci când plouă.

Vremea caldă
Este ușor de crezut că vremea caldă face lucrurile bune pentru restaurante. Deși acest lucru este într-adevăr cazul în multe restaurante, pentru alții este un scenariu complet diferit. Într-o zi însorită sau un sezon cald, unii oameni ar prefera să bea o bere rece decât să stea la un restaurant și să mănânce. Alții, de asemenea, ar prefera să rămână afară și să surprindă briza, iar acest lucru afectează vânzările.

Vremea rece
Prognoza meteo influențează deciziile pe care oamenii le iau. Știți de ce multe restaurante de 4 stele oferă promoții și oferte în sezonul de iarnă? Motivul este să câștigi mai mulți clienți. Restaurante experimentează o scădere a vânzărilor atunci când este prea frig.

Ce ar trebui să facă restaurantele pentru a crește vânzările și traficul?

• Adaptați-vă meniurile la sezon. Pe vreme rece, mulți oameni nu vin la un restaurant să bea o bere rece. Vânzarea băuturilor reci în acest moment reprezintă o pierdere de timp completă.
• Profitați de mâncare și de comanda online. Mulți le este greu să stea în restaurant și să mănânce. Dimpotrivă, ei comandă mâncare online și o așteaptă acasă. Restaurantele care nu au aplicații sau sistemul de comandă online suferă cel mai mult în sezonul rece.
• Investește în evenimente comunitare. În acest timp, este recomandabil ca hotelurile să schimbe puțin strategia. În loc să se concentreze exclusiv pe mâncare și băutură, ar trebui să creeze evenimente comunitare care să mențină oamenii in forma. De exemplu, karaoke, snowboarding, muzică live etc. Unii oameni nu vor ieși să mănânce afară, ci vor participa la evenimente din comunitate.
• Faceți o ofertă buna atunci când faceți promovare. Ei bine, convingerea oamenilor să meargă la un restaurant necesită efort. Acest lucru este valabil mai ales când vremea nu este favorabilă. Cu toate acestea, dacă un restaurant asigură oamenilor că vor fi primiți cu o ceașcă gratuită de cafea fierbinte, ei au un motiv de a zăbovi. În plus, au ceva care îi păstrează calzi atunci când se uită la meniu.

Vremea neobișnuită
Apariția bruscă a schimbărilor meteorologice neașteptate este cel mai rău coșmar pentru restaurante. De ce? Mulți proprietari de restaurante se bazează pe prognoza meteo pentru a planifica ce pregătesc, ce oferte și promoții fac și ce evenimente sociale ar trebui să participe.
Fiecare schimbare neobișnuită a vremii o scoate complet din acțiune. Afacerea restaurantelor este imprevizibilă; Vremea imprevizibilă contribuie la această incertitudine.
Concluzie
Baza deciziilor pe care le luați vă poate costa foarte mult. Utilizați prognoza meteo și traficul clienților din istoricul anilor și lunilor pentru a determina ce ar trebui să faceți în cazul în care condițiile meteorologice se schimba. De asemenea, folosiți prognoza meteo pentru a înțelege exact ce vă așteptați la locația dvs.
În acest fel, te pregătești în avans pentru fiecare situație. Și da, vremea rea poate fi bună pentru restaurantul dvs. dacă știți exact ce să faceți. Utilizați multe posibilități în acest moment, cum ar fi integrarea sistemelor de comenzi pe site-ul restaurantului, utilizarea aplicațiilor mobile, designul evenimentelor care inspiră oamenii în acest sezon și pregătirea mâncărurilor dorite de oameni.
Crezi că vremea afectează restaurantele? Lasa-ne un feed-back pe acest subiect.

sursa: www.mammamiapizzeria.ro



Comments