Concurs pentru scriitori de articole (TOMBOLA cu premii)

  • Public
By Administrator 2965 days ago

Regulamentul Concursului si Modul de desfasurare

tombola mugiosocial

1) Perioada de desfasurare 
Concursul este valabil in perioada 15 decembrie 2014 - 31 decembrie 2014. In data de 5 ianuarie se va efectua tragerea la sorti si desemnarea castigatorilor. 
2) Ce vor primi castigatorii in urma tragerii la sorti ? 
Cei CINCI castigatori desemnati in urma tragerii la sorti vor primi fiecare, un cont nelimitat pe platforma mugiosocial.com, conturi oferite de sponsorul concursului Mugio.
3) Ce trebuie sa faca participantii? 
Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa se inscrie in perioada de desfasurare a concursului, si sa trimita pe adresa de email primita la inscriere, un ARTICOL UNIC de minim 500 de cuvinte.
4) Ce tema trebuie sa aiba articolul trimis?
Puteti trimite articole pe orice tema doriti, inclusiv articole de promovare a propriului site/blog. Articolele nu vor avea link-uri sau imagini incluse in continut. Este permisa mentionarea la finele articolului, a sursei. (adica ne veti transmite adresa site-ului/blogului Dvs)
5) Ce se intampla cu articolele primite?
Articolele vor fi postate pe site-ul http://searchinvs.com, in sectiunile aferente. Veti fi creditat ca si autor, deoarece la finele articolului va fi inserat link catre site-ul/blogul dvs.
6) Ce castigati automat, participand la aceast concurs? 
Castigati automat un link do-follow dintr-un site cu PR4, si autoritate buna (MOZ DA23, PA35). Este foarte important pentru eforturile dvs de optimizare SEO.
7) Ce castigam noi? 
Castigam continut unic, in directorul de articole searchinvs.com, si speram si trafic suplimentar.
8) Cum ma inscriu in concurs? 
Pentru a va inscrie in concurs, va rugam sa va completati datele in formularul de mai jos. Ulterior veti primi un email de confirmare, care va contine pasii de urmat si adresa de email unde va trebui sa trimiteti articolele.

<!--
Do not modify the NAME value of any of the INPUT fields
the FORM action, or any of the hidden fields (eg. input type=hidden).
These are all required for this form to function correctly.
-->

   First Name:
   Last Name:
* Your Email Address:
 


Email marketing by Socialmedia


Comments