• Blogs
  • Administrator
  • Spune-mi ce animal de companie ai si iti voi spune ce tip de freelancer esti

Spune-mi ce animal de companie ai si iti voi spune ce tip de freelancer esti

  • Public
By Administrator 2248 days ago

Atunci cand lucrezi ca si freelancer ai avantajul de a lucra de acasa, in compania familiei dar si a animalelor domestice. Esti legat de ele printr-o legatura foarte intima. Alegerea animalului tau de companie spune foarte multe despre tine, despre personalitate ta, despre viata ta personala si despre cea profesionala dar si despre obiceiurile tale.

Un liber profesionist si cainele sau. Daca ai un caine pe post de animal de companie, inseamna ca esti un freelancer activ si dinamic care isi face timp, pe langa toate activitatile sale profesionale sa isi plimbe si cel mai bun prieten. Cu alte cuvinte, ai si o viata de cartier foarte activa. Iti cunosti vecinii sau lucrurile din jur foarte bine. In plus, adori plimbarile lungi alaturi de cel mai bun prieten al tau care nu cuvanta.

Si acest lucru este foarte bine deoarce plimbandu-te in aer liber iti vin cele mai bune idei. Aceste plimbari sunt niste momente privilegiate care iti permit sa te relaxezi, sa iti revii si sa iti incarci bateriile. Prezenta cainelui tau este foarte importanta pentru tine si asta ajunge sa te inspire. Esti o persoana sociabila si extrovertita care se indeparteaza destul de rar de zona sa de confort. De asemenea, esti o persoana organizata si responsabila. In plus, este foarte probabil ca animalul de companie sa iti semene. Aminteste-ti de prima scena din « 101 dalmatieni ».

Un liber profesionist si pisica sa. Daca iti plac pisicile cu siguranta ca esti o persoana mai comoda care se simte bine in confortul  casei sale. Esti chiar o persoana sedentara. Preferi deci sa stai cat mai mult in casa pentru a munci pentru a nu te indeparta prea tare de pisica ta. Atunci cand lucrezi pisica ta se aseaza confortabil in bratele tale si incepe sa toarca. Este un veritabil compagnon care te face sa nu te mai simti singur si care nu este deloc suparator. Chiar daca uneori merge pe tastatura calculatorului sau a laptopului te mai enerveaza, asta nu prea are mare importanta. Continui sa o adori si sa o indragesti.

Atunci cand vine vorba despre munca ta de freelancer preferi o prezenta animala sau umana? Ai nevoie de calm pentru a lucra cat mai eficient iti alegi clientii in functie de independenta oferita si sarcinile se efectueaza in liniste si pace. Esti creativ si ai un simt estetic apreciat de catre clienti. Stii sa faci si unele compromisuri.

Un liber profesionist si planta sa grasa. Daca ai o planta grasa, un cactus sau o alta planta de acest gen esti un freelancer care nu prea sta la el acasa. Planta ta este cea care iti poarta noroc si care nu are nevoie de prea multe ingrijiri. Aceasta te ajuta sa te simti acasa oriunde te-ai afla si iti confera calmul si seninatatea necesara pentru a munci. In plus, intretii mereu o relatie buna cu clientii tai dand mereu ce ai mai bun din tine. Comments