5 etape pentru a-ti gasi mai multe proiecte in calitate de freelancer

  • Public
By Administrator 2782 days ago

Numeroase proiecte sau sarcini pentru freelanceri se posteaza zi de zi pe Internet. Dar pentru a optimiza sansele de a fi selectionat dintre sutele de liberi profesionisti pentru proiectele tale de vis iata cateva sfaturi pentru a te prezenta mai bine si pentru a-ti pune in valoare competentele.

Pune-ti in valoare competentele. In calitate de Freelancer, cu siguranta ca posezi unele competente in unele domenii foarte precise. Nu ezita sa le precizezi. Cei care cauta liberi profesionisti pentru proiectele lor isi doresc unele persoane experimentate, deci nu ezita atunci cand vine vorba despre experienta ta. Prezint-o si gandeste-te sa adaugi si orice alta competenta care ar putea sa te diferentieze de concurenti si care te-ar putea ajuta sa iri gasesti noi clienti.

Indica si limbile pe care le vorbesti. Multe perosoane care cauta freelanceri pentru proiectele lor nu sunt din Romania neaparat. Din acest motiv trebuie sa indici si care sunt competentele tale in domeniul limbilor straine. Este un lucru foarte important care va permite celor care cauta sa geaseasca mai usor un liber profesionist care se potriveste cel mai bine dorintelor si nevoilor lor. Pentru fiecare limba ar trebui sa precizezi nivelul.

Vorbeste despre diplomele tale. Diplomele si certificatele sunt aici pentru a dovedi nivelul de calificare si pentru a valida cursurile de formare pe care le-ai urmat. Precizeaza cat mai multe detalii cu putinta. Cel care este in cautare de freelanceri va observa astfel mult mai repede care iti sunt competentele. Un profil sau un anunt bine completat va permite de asemenea celui care il studiaza sa aiba o privire globala cu privire la cel pe care il alege pentru un proiect si sta si drept marturie pentru profesionalismul tau.

Arata-ti si indemanarea. Ai si posibilitatea de a-ti prezenta si Portofoliul. Nu sta deci prea mult pe ganduri. Prezinta aici diferitele tale sarcini si proiecte la care ai lucrat si incearca sa convingi potentialii tai clienti. Prezinta toate detaliile si cu privire la responsabilitati si sarcini si experientele. Un liber profesionist experimentat va sti sa convinga mai usor un potential client deoarece stie cum sa isi puna in valoare competentele si proiectele la care a lucrat.

Ramai in garda. Un atu de baza atunci cand vine vorba despre a gasi proiecte si potentiali clienti este rapiditatea. Pentru a-ti maximiza sansele de a castiga un proiect, fii primul care il gaseste si care aplica la el. Retelele sociale- Facebook, Twitter sau Linkedin deschid noi porti atunci cand vine vorba despre gasirea unor clienti noi pe Internet. Comunitatea congrazie. ro iti permite si ea sa iti propui serviciile on line si sa selectionezi proiectele care te intereseaza cel mai mult. Tine cont de toate sfaturile si etapele de mai sus si vino si posteaza anuntul tau. Va fi astfel mult mai usor sa iti creezi o retea si sa iti multiplici proiectele. In calitate de freelancer, cel mai important este sa ramai mereu conectat. Comments