Log in

Dorel Oprisan

Antreprenor online, o manta pentru orice vreme

  • Public
By Dorel Oprisan 2984 days ago

Ce faci cand ai o idee constructiva, utila si placuta? Aceasta poate fi o intrebare pe buzele fiecaruia.

Cauti sa o vinzi mai departe. Sa o promovezi intr-un pachet extrem de atractiv pentru potentialii utilizatori. Web- ul este o varianta prietenoasa pentru a pune in prcatica ceea ce gandesti si mai ales pentru entuziasmul constructiv care te domina.

O idee care are atasat in inboxul ei, un plan de marketing, poate aduce un castig. La inceput principalul profit este stimularea entuziasmului dincolo de cochilia ideii. Va veti intreba cum se poate face aceasta? Prin regula celor 3M (munca, munca, munca) si a celor 3R (rabdare, rabdare, rabdare).

Viziunii de asamblu a unei idei ce vrei sa o transformi in realitate,  va trebui sa-i atasezi si disponibilitatea de adaptare din mers. Lucru firesc daca este sa tinem cont de existenta  unei flexibilitati investitionale pe axa: resurse umane- financiare- de timp.

Planul tau trebuie sa pivoteze in piata intr-un mod mai mult decat convingator, in contextul in care targetul vizat  este invadat de proiecte si solutii.

Vei reusi sa faci acest lucru deoarece stii ca proiectul tau are o tinta precisa. Stii ca poate ajuta sa devina la randul lui un antreprenor, un generator de idei.

Succes!Comments